Zlati film otroški izdelek – 8pcs / set

7.07

Opis

Opis:
Malo ljubezenskih ljubiteljev radi zbirajo priponke, ki prikazujejo podporo svojim najljubšim ustvarjalcem. Naše značke lahko otrokom pomagajo razvijati prijateljstvo s prijatelji.

Glavne značilnosti:
Čudovito pobarvana kovinska igračka
Ta značka zbirateljske zlitine je ustvarjena tako, da izgleda tako kot prvotni model
Dobra izdelava: dolgotrajne rokodelske značke
Kul videz: te male risanke realistične značke lepo izgledajo in imajo pomene za njimi
Uporabno: naše značke so običajno mišljene za prikazovanje v javnosti in se uporabljajo za delitev zanimanja osebe ali za podporo ljudem in vzrokom
Te značke so kot nalašč za dekoracijo ali zbiranje desk
Velikost značke: približno 2,5 x 2,5 x 2 cm

Specifikacija

Splošne informacije

Materiali: Metal
Tema: Film in televizija
Spol: Unisex
Popolnost: končno blago
Izvira iz: Japonska

Mere in teža

Teža izdelka: 0,1500 kg
Teža paketa: 0,1700 kg
Velikost paketa: 12,00 x 13,00 x 4,00 cm / 4,72 x 5,12 x 1,57 palcev

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 8 x značka

Izjava o varnosti proizvoda:
Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka. Vsi naši izdelki so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za nekatere izdelke (npr. Igrače, noži itd.) Priporočamo pravilen nadzor, saj ne moremo odgovarjati za zlorabo ali nesreče.

Izjava o omejitvi odgovornosti:
Ne prevzemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za nepravilni nakup naših izdelkov. Vsi izdelki na spletnem mestu so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za vse naše oblačilne izdelke, predmete in dodatke pozorno upoštevajte natančne meritve, večinoma prikazane v centimetrih (CM). Kot del naše politike podjetja ne bomo mogli sprejeti vračil ali zagotoviti vračil za postavke, ki so napačne velikosti.

Opomba:
Fotografiranje izdelkov je samo za ilustracijo. Prodani izdelek ima lahko manjše fizikalne razlike, odvisno od proizvajalčevih specifikacij, proizvodne serije itd. Kupci morajo skrbno pretehtati to pred nakupom.

Mali deli Odpoved odgovornosti:
Te igrače vsebujejo majhne dele, ne pa za otroke, mlajše od 3 let, v primeru požiranja ali zadušitve. Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zlati film otroški izdelek – 8pcs / set”