Zanmini zetc24 kalup za kalupe 24

0.00

Opis

Glavne značilnosti:
NON-STICK, EASY CLEANING: Ti kozarci s silikonskimi mufinami ne potrebujejo brizgalk in papirnih ovojnic, pozabite zmešati ponve ali lepljive kifre. Odporen na madež in vonj. Brezžično sproščanje hrane po pečenju in enostavno čiščenje.
VARNO IN REZERVNO, ZAGOTAVLJANJE STROŠKOV, EKOLOŠKO PRIJAVLJIVOST: okolju prijazen 100-odstotni silikon za živila, kozarci iz kozarca so toplotno odporni do 200 ° C, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica in pomivalni stroj brez kakršnih koli znakov obrabe, trpežnega in trpežnega. Alternativa za papirne skodelice za enkratno uporabo. Ni potrebno mazanje ali kuhanje; Zamenjajte papirnate skodelice, kolofon ali kositer, z našo okolju prijazno alternativo.
VPLIV VPLIVA VEČPLANE: Odlično za kuhanje jajc, pekačev, piškotov in kruha, priprava zamrznjenih jedi, sladice na pekaču, izdelovanje sladkarij. Idealen nosilec za sortiranje majhnih predmetov. Zabava za rojstni dan ali praznično zabavo, poroko ali otroški tuš! Uporabite za pripravo recepte za zajtrk, kosilo, večerjo, prigrizek ali hrano. Odlično za prigrizke za obrok; odličen čas varčevanja, zabava v kuhinji.
SUPER-CUTE VIBRANT SET od 24: okrogle oblike 24pcs. Svetle, živahne, mavrične barve (4xBlue, 4xPurple, 4xOrange, 4xGreen, 4xRed, 4xGrey), lepoto vaše kuhinje in prihranite prostor za shranjevanje v shrambi za peko za peko. Odlična in izvirna darilna ideja!
KVALITETA PREMIUMA, KI JIH MOŽETE DOSEGI: Naši robustni, a prilagodljivi, okolju prijazni silikonski kalupi z enostavnim sproščanjem, so izdelani iz najvišje zmogljivosti, 100-odstotni čisti silikon za živila, ki izpolnjuje stroge standarde varnosti hrane FDA, da bi zaščitili vašo družino zdravje! Preskusni test je minil! Zajamčeno.

Specifikacija

Po meri

Vsebina paketa: 1 x set kalupa za kozarec

Splošno

Znamka: zanmini

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zanmini zetc24 kalup za kalupe 24”