Ulanzi st-02 aluminijasto kovinsko pametno držalo stojala s hladnim nosilcem za čevlje mobilni telefon stojalo adapter držalo držalo ročaj oprijem

0.00

Opis

CNC Kakovost: CNC, obdelan iz trdne aluminijeve zlitine in trdo anodiziran s čudovitim mat črnim zaključkom. Najboljši in najkvalitetnejši nosilec za montažo telefona po celem svetu.
Montaža na hladni čevelj na vrhu: s hladno montažo na vrh, lahko montirate mikrofon, svetlobno video svetilko ali druge naprave s čevljem. Lahko kupite ročaj skupaj, uporabite IRON MAN II kot predkončen ročaj.
Zaščitite telefon: Telefon je dobro zaščiten z 3M gumijastimi podlogami in nič se ne dotakne zaslona telefona. Montira na vsakem standardnem stojalu (1 / 4-20) in stoji samostojno (stojalo ni priloženo).
Univerzalno ZDRUŽLJIVOST: ST-02 se prilega vsem pametnim telefonom od 2,6 "do 3,7" širok, združljiv z iPhone 7 Plus, iPhone 7 6 6s 6s plus, Samsung Galaxy S7 J7, Huawei P8 P9 plus, Oppo R9s itd. Pametne telefone.
Univerzalna 1/4 "navojna plošča: deluje z večino stojal, nosilcev za ramena, samozapornih paličic, brezpilotnih letev, sesalnih nosilcev, video drsnika, ročnega upravljalnika, stabilizatorja.

Verjetno najboljši nosilec pametnega telefona v tem trenutku Ulanzi ST-02 je izdelan iz vrhunskih materialov, je dobro uravnotežen za večino samrtefonov in je udoben za dotik. Preprosto in varno za vaš pametni telefon.
Preprosto, enostavno, brez pametnega telefona brez orodja. Vijak / Cold Shoe design za trdno telefonsko stojalo za adapterje za vaše telefone Resna kakovost za resne fotografe pametnih telefonov in VideoMakers Če imate kakršnekoli zanimanje za izdelavo filmov, dobite to. Če imate radi fonegrafijo, želite biti profesionalec, prosim, dobite to .
To je resna kakovost za resne fotografe in videoposnetke, kot ste vi. Ne boste razočarani! Zelo dobra kakovost. Zagotovo naredi bolj stabilen videoposnetek.

Specifikacija

Po meri

Splošne informacije

Tip: Fotografska orodja
Tip dodatka: Nosilci in podporniki
Združljiv: ustreza vsem pametnim telefonom od 2,6
Material: Metal

Dimenzija in teža

Teža paketa: 0,1000 kg
Velikost paketa (L x Š x V): 9,00 x 4,50 x 3,00 cm / 3,54 x 1,77 x 1,18 palcev

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 1x Ulanzi ST-02 stojalo za kovinsko stojalo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ulanzi st-02 aluminijasto kovinsko pametno držalo stojala s hladnim nosilcem za čevlje mobilni telefon stojalo adapter držalo držalo ročaj oprijem”