Tirol t23767 pokrov sedežev za hišne avtomobile

0.00

Opis

Pojdi skupaj s svojim ljubimcem
Če imate psa in želite potovati z njim, morate poiskati pokrov sedežev za pse, ki bo vaše avtomobilske sedeže zaščitil pred ugrizi psa. Avtomobilski sedež bo tudi vaš pes varen v vašem avtomobilu. Če vzamete pokrov sedežev za avtomobilsko hišo za pse, lahko prihranite denar in čas pri čiščenju notranjosti avtomobila po potovanju z njimi.

Kaj boš dobil
– Hammock Design: preprečuje, da bi hišni ljubljenček odšel na sprednji sedež ali padel v tla zadnjega sedeža.
– Čiščenje čistega sedeža: ščiti zadnje sedeže pred umazanijo, razlitjem, praskami, lasmi, krznom in drugimi mravljinami, pri čemer je vaš avto urejen, medtem ko gremo s svojimi hišnimi ljubljenčki.
– Enostavno delovanje: enostavno ga je mogoče namestiti in odstraniti s hitrimi sponkami. Nastavljiva dolžina traku in enostavna oblika sponke omogočata preprosto pritrditev.
– Kakovostni material: 600D oksfordska tkanina s prevlečeno PVC in vodotesno tkanino nudi varen in udoben prostor za vaše ljubke pse.
– Velika površina: pokrov sedežev za avtomobilske pse je 53,15 x 53,15 palca, dovolj velik, da se vaši psi premaknejo. Z njim lahko med vožnjo zmanjšate odvračanje.

Specifikacija

Specifikacija

Tip: blazine in blazine
Teža izdelka: 0,7480 kg
Teža paketa: 0,7580 kg
Velikost paketa (L x Š x V): 33,00 x 20,00 x 5,00 cm / 12,99 x 7,87 x 1,97 cm
Vsebina paketa: 1 x Car Seat Cover

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tirol t23767 pokrov sedežev za hišne avtomobile”