Powercube 7100gn-ukorpc 240 v močni trak s 5-smerno vtičnico

14.41

Opis

Powercube 7100GN-UKORPC 240 V Power Strip s 5-smerno vtičnico

Skupina diplomantov industrijskega oblikovanja na Delftovi univerzi za tehnologijo (Nizozemska) je opazila frustracije, ki jih imajo mnogi ljudje z enim od dnevnih rabljenih izdelkov; električne vtičnice. Pogosto ni dovolj električnih vtičnic ali vtičnic, ki so blokirani z velikimi čepi. Zato bi radi predstavili PowerCube Original: kompaktno vtičnico, ki preprečuje, da bi se vtičniki med seboj blokirali in je zasnovan modularno, da bi razširili število vtičnic po vaših željah.

Lastnosti:

Soketni množitelj:
V večini kuhinj so pulti pokriti z različnimi napravami, od mešalnikov do kavarn, vendar nimajo dovolj prodajnih mest. Z PowerCube | Original | priključen v eno vtičnico, dobite pet dodatnih vtičnic. Od toast do mikrovalov bo vaša kuhinja opremljena z močjo.

Brez neurejenih vrvic:
Dnevne sobe se pogosto prepletajo z žicami in zapletenimi televizijskimi vrvicami. Pomanjkanje prodajnih mest vodi ljudi k vajamski verižni povezavi, kar ustvarja neprijeten in potencialno nevaren položaj. To se lahko izognete s PowerCube | Original |, ki omogoča, da se napajalni kabli združijo v eno kompaktno rešitev.

Brez blokade:
Svet bi bil boljši in učinkovitejši kraj, če bi naprave, ki jih uporabljamo, imele kompaktne čepe. Na žalost, večina naših tehnoloških dodatkov prihaja z velikimi adapterji, ki pokrivajo sosednje vtičnice, zapravljajo celotno vtičnico, vendar naš edinstveno zasnovani PowerCube | Originals | & PowerCube | razširitve | se izogne ​​blokadi iztekanja, kar olajša in olajša delo.

Specifikacija

Po meri

Max. Združljiva naprava Moč: 2990
Država / regija proizvodnje: Kitajska
Znamka: Allocacoc

Splošne informacije

Model: 7100GN-UKORPC
Tip naprave: Power Strips
Material: ABS, PC
Barva: rdeča, modra, zelena, siva

Osnovne informacije

Napetost (V): 240 ~ 250
Vrsta priključka: UK vtič

Dimenzija in teža

Teža paketa: 0,2800 kg
Velikost izdelka (L x Š x V): 7,50 x 7,50 x 10,50 cm / 2,95 x 2,95 x 4,13 cm
Velikost paketa (L x Š x V): 7,60 x 7,60 x 11,60 cm / 2,99 x 2,99 x 4,57 palcev

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 1 x Powercube, 1 x ročno

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Powercube 7100gn-ukorpc 240 v močni trak s 5-smerno vtičnico”