Pametni vtič brezžičnega omrežja WiFi

0.00

Opis

Glavne značilnosti:
Smart Voice Control:
Brezžično deluje z Amazon Alexa in Google Homeom, da omogočite glasovni nadzor. Poimenujte vtič in se s svojim glasom povežite z vašim glasom, se bo odzval na vaše glasovne ukaze in takoj vključil / izključil vaše naprave (Opomba Alexa in naprave Google Home, ki niso vključene, kupite posebej).

Remote APP Control:
Nadzirajte in nadzirajte svoje naprave od koderkoli. Prenesite brezplačen program eWeLink APP za takojšnjo vklop / izklop naprav v telefonih ali tabličnih računalnikih. Varovati pred krajo. Povežite se z njo, naključno boste osvetlili luči svojega doma, medtem ko niste stran, da ustvarite vtis, da ste v hiši.

Urnik naprav:
Preprosto nastavite urnike za svoje naprave. Nastavite lahko časovnik vtikača, da samodejno vklopi in izklopi vaše električne naprave, kot je vaša potreba, kot je vklop luči v mraku in izklop pri sončnem vzhodu.

Več skupnih naprav:
Podpira do 150 naprav za upravljanje vaših naprav. Po povezavi z vtičem lahko vašo družino istočasno nadzorujete z deljenjem računa eWeLink, ki je bolj priročno za upravljanje naprave.

Močna vzdržljivost in varna moč:
Zaščita proti streli, prenapetostna zaščita (do 4000V) in ohišje ABS zavarujte tako, da lahko varno napolnite svoje pametne naprave in jo dolgo uporabljate. Garancija za nazaj! Nakup brez tveganja

Specifikacija

Splošne informacije

Znamka: Alfawise

Dimenzija in teža

Teža izdelka: 0,1320 kg
Teža paketa: 0,2360 kg
Velikost izdelka (L x Š x V): 6,30 x 5,80 x 11,00 cm / 2,48 x 2,28 x 4,33 cm
Velikost paketa (L x Š x V): 12,10 x 7,20 x 8,00 cm / 4,76 x 2,83 x 3,15 cm

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 1 x pametni vtič, 1 x angleški uporabniški priročnik

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pametni vtič brezžičnega omrežja WiFi”