Pametna zapestnica diggro dfit oled

20.73

Opis

Diggro DFit Bluetooth Heart Rate Zapestnica IP68 Vodoodporna srčna stopnja Športna zapestnica Bluetooth 4.0 Pedometer Calorie Sleep Monitor Monitor opozorilo Sedentary Opomnik Palming Svetel zaslon za Android IOS

Opombe:
1. Bodite združljivi za Android (os 4.3 ali novejši in bluetooth mora biti 4,0 ali več); za iphone (os 7.0 ali novejši in bluetooth mora biti 4,0 ali več)
2. Običajni čas pripravljenosti traja od 3 do 5 dni, čas pripravljenosti pa lahko traja samo 2 dni, če je monitor srčnega utripa in svetloba zasenčen ves dan odprt.
Uvod:
Ta pametni manšet DFit z OLED zaslonom jasno prikazuje zdravstvene parametre, vključno s časom in datumom, koraki, razdaljo, kalorijami in srčnim utripom. S prilagodljivim zapestnim trakom in lahkotno funkcijo, lahko ga nosite za vadbo, kot je vožnja, plezanje. Ko vadite, lahko zabeleži vaše športne podatke. Ko spiš, bo spremljal vaš spanec. Prav tako vas lahko zbudi z vibriranjem nežno. Vse te podatke lahko sinhronizirate in analizirate na vašem pametnem telefonu. Visoka zmogljivost in napredne pametne funkcije so najboljše prednosti, tako da je pametni manšet DFit vaš nepogrešljiv osebni fitnes partner. Z veseljem vam lahko ponudimo zabavno in zdravo življenje.

Glavne značilnosti:
1. Prikazati zdravstvene parametre
Ta pametni zapestnica lahko jasno prikazuje čas, datum, korake, razdaljo in kalorije. Poznaš svoje športne podatke takoj!
2. Sinhronizirajte športne podatke
Ko je bluetooth seznanil s pametnim telefonom, lahko podatke sinhronizirate s telefonom Android in IOS. Daje vam v realnem času oceno vaše vadbe ves dan (APP: HPlus Watch)
3. Nadzor srčnega utripa
Lahko spremlja vaš srčni utrip, da vam pomaga izvajati in prilagajati svoj načrt usposabljanja znanstveno.
4. IP68 vodotesno
Vodoodporna IP68 omogoča zapestje v dežju, v procesu umivanja rok, kopanja, prhanja in kopanja itd.
5. Klici / Obvestilo SMS
Ko imate klice ali SMS, bo pametna zapestnica vibrira, da vas opomni.
6. Monitor za spanje
Ste radovedni glede vaše kakovosti spanja? Funkcija nadzora spanja vam bo dala odgovor.
7. Budilka
Ne bojte se, da bi vaš alarm zbudil druge, ker se ta vibracija samo zbudi!
8. Sedentarni opomnik
Zapestnica Bluetooth srčnega utripa bo uporabnike spomnila na pravočasen počitek, da bi se izognili utrujenosti, da bi ohranili dobro zdravje glede na delovni čas.
9. Nizko porabo energije in dolg čas pripravljenosti
Čas polnjenja traja 30 minut in običajen čas pripravljenosti traja od 3 do 5 dni. (Čas pripravljenosti lahko traja samo 2 dni, če je svetlobni zaslon svetil in svetlega zaslona odprt ves dan)
10. Palming Bright Screen
Dolgo pritisnite tipko na dotik, da vklopite / izklopite zapestnico. Ko vklopite to zapestnico, se zaslon prižge, ko je zapestnica vodoravna.
11. Udoben nastavljiv zapestnica in lahka teža
Zapestnica je nastavljiva, jo lahko prilagodite za zapestje. Območje je med 10,24 "-7,48".
Samo 27 g! Ko ga nosite, ga tudi ne boste čutili! Lahko delate in vadite običajno.
12. Več jezikov
APP jezik: angleščina, nemščina, francoščina, španščina, portugalščina, japonščina in češčina.
13. Standardni čas in vojaški čas
Standardni čas in vojska lahko ustrezata različnim ljudem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pametna zapestnica diggro dfit oled”