Ovonni 10x povečevalnik led zaslon zrcalo ogledalo prenosni 20 ledi osvetljeno make-up kozmetično ogledalo nastavljiv nečimrnosti namizni pult

18.30

Opis

Ovonni 10X lupa LED zaslon na dotik Makeup ogledalo Prenosni 20 LED-osvetlitev Make-up kozmetično ogledalo Nastavljiv nadstreški Namizni računalniki
Opombe: ogledalo je krhko, prosim nežno!

Uvod:
Prilagodljivo tablično ličko zrcalno lučko LED je prenosna kopalnica in pripomoček za ličenje, ki uporablja LED svetlobo, zagotavlja čisto in svetlo refleksijo, kadar koli jo potrebujete.
Zrcalo ima LED dolgotrajne žarnice, ki so obložene z ogledalom, da enakomerno porazdelijo svetlobo. LED žarnice bodo trajale življenjsko dobo vašega ogledala in se ohladile na vašo varnost. LED-ji imajo nižjo porabo energije za zagotovitev neprekinjene svetlobe in svetlobe, ki zahtevajo 4 AA baterije (priložene) za delovanje. Svetlost svetilk se lahko prilagodi. Samo še naprej ga pritiskajte. Stikalo ON / OFF, ki se nahaja na zadnji strani naprave, aktivira moč, ko jo potrebujete. 180-stopinjsko svobodno vrtenje se lahko prilagodi v poljubnem položaju in uravnoteženo obrazno svetlobo.
To je modna in lepa stvar, ki jo vredno kupiti za svojo družino in prijatelje!
Glavne značilnosti:
1) Odpri svojo lepoto
Vsako jutro imaš dobro razpoloženje, se nasmehni sebi, si vzemite do življenja, vsakič se ti »zrcalo« nasmehne.
2) LED prikaz
20 LED-jev zagotavlja čisto in svetlo refleksijo, ko jo potrebujete! Prav tako lahko prilagodite vodilne luči v skladu z vašimi zahtevami!
3) 180 stopinj vrtenja
180-stopinjsko svobodno vrtenje se lahko prilagodi v poljubnem položaju in uravnoteženo obrazno svetlobo.
4) 10-kratna povečava
10X Ogledalo za povečavo, da se prikaže bolj lepo.
5) Vklop / izklop stikala
Stikalo ON / OFF, ki se nahaja na zadnji strani naprave, aktivira moč, ko jo potrebujete. Ko ga ne potrebujete, se pls ugasne, da prihranite elektriko.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ovonni 10x povečevalnik led zaslon zrcalo ogledalo prenosni 20 ledi osvetljeno make-up kozmetično ogledalo nastavljiv nečimrnosti namizni pult”