Otroška voda risanje mat dude krovu izobraževalne igrače

0.00

Opis

Glavne značilnosti:
• Enostaven za uporabo: samo napolnite pero z vodo in narišite čarobno akvarijsko podlogo
• večkratno uporabo: ta dude lahko uporabljate znova in znova. Lahko barvate in dražite mat, nato pa si ogledate, kako risba izgine avtomatsko

Specifikacija

Splošne informacije

Materiali: Drugo
Spol: Unisex
Popolnost: končno blago
Izvor: Kitajska

Mere in teža

Teža izdelka: 0.1200 kg
Teža paketa: 0,1450 kg
Velikost izdelka: 74,00 x 49,00 x 0,50 cm / 29,13 x 19,29 x 0,2 palcev
Velikost paketa: 50,00 x 38,00 x 2,00 cm / 19,69 x 14,96 x 0,79 palcev

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 1 x maticna matica, 2 x peresnika

Izjava o varnosti proizvoda:
Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka. Vsi naši izdelki so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za nekatere izdelke (npr. Igrače, noži itd.) Priporočamo pravilen nadzor, saj ne moremo odgovarjati za zlorabo ali nesreče.

Izjava o omejitvi odgovornosti:
Ne prevzemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za nepravilni nakup naših izdelkov. Vsi izdelki na spletnem mestu so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za vse naše oblačilne izdelke, predmete in dodatke pozorno upoštevajte natančne meritve, večinoma prikazane v centimetrih (CM). Kot del naše politike podjetja ne bomo mogli sprejeti vračil ali zagotoviti vračil za postavke, ki so napačne velikosti.

Opomba:
Fotografiranje izdelkov je samo za ilustracijo. Prodani izdelek ima lahko manjše fizikalne razlike, odvisno od proizvajalčevih specifikacij, proizvodne serije itd. Kupci morajo skrbno pretehtati to pred nakupom.

Mali deli Odpoved odgovornosti:
Te igrače vsebujejo majhne dele, ne pa za otroke, mlajše od 3 let, v primeru požiranja ali zadušitve. Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Otroška voda risanje mat dude krovu izobraževalne igrače”