Navojna posoda iz celega lesa

0.00

Opis

Ta izdelek je izdelan iz naravnih čistih hlodov. Predlagamo, da se ne vre ali vžgate z vrelo vodo, ker je enostavno uničiti strukturo hlodov in znatno skrajšati časovni rok za uporabo lesene sklede. Ko prvič uporabimo lesne izdelke, ponavadi predlagamo, da slana voda namočimo približno 3-4 ure, nato pa lahko normalno čiščenje! Po prvem čiščenju bo na površini lesenih izdelkov prišlo do grobih občutkov. To je normalen pojav. S povečanjem števila uporabe bo namizni pribor postal še bolj gladek.
Če želite postati lepši lesni zrn, lahko po sušenju slanice po suhem čiščenju in užitnih oljih (bolje oljčno olje), površino lesa nežno obrišete na plast olja in posušite 12 ur, pustite, da se hlodi v celoti absorbirajo užitno olje, lesne izdelke, kot so bolj trpežne in lepše!
Kromatična aberacija spletnega nakupovanja je neizogibna, v različnih okoljih, luči in zaslonih pa bo prišlo do barvne razlike.
Težave, ki jih je treba pozornost posvetiti, je treba sterilizirati ozonski plašč sterilizacijske omare, namakati v razpoložljivi topli slani vodi brez dezinfekcije ozona za približno 3 ure, ga nato očistiti in ga postaviti v prezračevano in suho mesto, da se posuši. Upoštevajte, da ne morete uporabiti dezinfekcijske omare, mikrovalovne pečice in drugih naprav ne morete postaviti na nobeno visoko temperaturo, stran grelca, ne izpostavljenost. Ta izdelek je varen, netoksičen in ga lahko uporabljajo odrasli otroci

Specifikacija

Po meri

Podrobnosti produkta

Tip: Večerja
Material: leseni
Razpoložljiva barva: barva lesa

Teža in velikost

Teža izdelka: 0,1000 kg
Teža paketa: 0,2300 kg
Velikost izdelka (L x Š x V): 0,26 x 12,00 x 2,00 cm / 0,1 x 4,72 x 0,79 cm
Velikost paketa (D x Š x V): 12,00 x 12,00 x 2,00 cm / 4,72 x 4,72 x 0,79 cm

Seznam pakiranja

Vsebina paketa: 1 x lesena desertna plošča

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Navojna posoda iz celega lesa”