Keramika + nerjavno jeklo 608 hibridni kroglični ležaj – 1kom

0.00

Opis

Glavne značilnosti:
Material: keramika, nerjavno jeklo
Dobra zamenjava za okvir giroja prsta, če je pokvarjen

Specifikacija

Splošno

Material okvirja: keramika, nerjavno jeklo
Barva: črna

Dimenzija in teža

Teža izdelka: 0,0100 kg
Teža paketa: 0,0240 kg
Velikost izdelka (L x Š x V): 2,20 x 2,20 x 0,70 cm / 0,87 x 0,87 x 0,28 palcev
Velikost paketa (L x Š x V): 10,00 x 10,00 x 2,00 cm / 3,94 x 3,94 x 0,79 cm

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 1 x ležaj

Izjava o varnosti proizvoda:
Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka. Vsi naši izdelki so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za nekatere izdelke (npr. Igrače, noži itd.) Priporočamo pravilen nadzor, saj ne moremo odgovarjati za zlorabo ali nesreče.

Izjava o omejitvi odgovornosti:
Ne prevzemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za nepravilni nakup naših izdelkov. Vsi izdelki na spletnem mestu so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za vse naše oblačilne izdelke, predmete in dodatke pozorno upoštevajte natančne meritve, večinoma prikazane v centimetrih (CM). Kot del naše politike podjetja ne bomo mogli sprejeti vračil ali zagotoviti vračil za postavke, ki so napačne velikosti.

Opomba:
Fotografiranje izdelkov je samo za ilustracijo. Prodani izdelek ima lahko manjše fizikalne razlike, odvisno od proizvajalčevih specifikacij, proizvodne serije itd. Kupci morajo skrbno pretehtati to pred nakupom.

Mali deli Odpoved odgovornosti:
Te igrače vsebujejo majhne dele, ne pa za otroke, mlajše od 3 let, v primeru požiranja ali zadušitve. Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Keramika + nerjavno jeklo 608 hibridni kroglični ležaj – 1kom”