Enkeeo gora kamp led luči

0.00

Opis

Naslov
Enkeeo Thicket Camping LED luč, 5-osvetlitveni načini za zatemnitev, dizajn viseč, zasilna moč, enojska tipka, vodoodporen, 300 lumnov, pohodništvo, nahrbtnik, kampiranje, ribolov (zelena črna)
Bullet točke
SISTEM SENČNEGA BUTTONA: luč je zgrajen z enim gumbom, da se zagotovi preprosta in enostavna uporaba; vaš indikator lučke baterije vas bo opomnil, da ga napolnite pravočasno
MODELI RAZVITVENEGA OSVETLITVE: Enkieoova svetilka LED 300 Lumens je vključevala 5 različnih načinov osvetlitve z 2 barvami, 2 rdečimi načini zasilne razsvetljave (SOS in enakomerno) in 3 bela svetloba (šibka / srednja / močna)
IZDELEK ZA IZREDNO VIRI: prihaja z izhodom USB in vhodom, da uporabniku zagotovite varnostni vir mobilne energije, če je to potrebno, ne glede na to, kje ste, vam ni več treba strah, da se baterija ne bo več!
VERSATILE DESIGN: z dvema odpornima kljukicama, na vrhu in drugi na dnu luči, jo lahko obesite in ga uporabljate kot lušček ali lestenec; poleg tega ima podlago za odpornost proti udarcem, da se lestev ne zdrsne
Z VODO-ODSTRANITE ZNAČILNOSTI: s plastično plutovino lahko luščino uporabljate ne glede na vremenske razmere, poleg tega pa s 1.38 kg. (630 g) teže, bo vaš popoln sogovornik za vse vaše izlete
Opis izdelka
Lantern, ki skrbi za vas
S 300 Lumens svetlosti, zaradi česar je dovolj svetla, da si lahko ogledate, kaj vas obkroža, osvetlitev razsvetljave za redne in izredne razmere, z vhodom in izhodom USB za polnjenje naprav in do 15 ur neprekinjenega razsvetljave ), bo ta luči skrbela za vas, kamorkoli greste, zato ga ne pustite!
Enostavno in funkcionalno, to je tisto, kar potrebujete!
Enkeeoova luč je zasnovana z minimalističnim slogom, da poenostavi njeno uporabo, vendar se ne odreči nobeni funkciji. Ima barvne indikatorske lučke, ki vam pomagajo vedeti, kdaj je treba napolniti, in ko doseže največjo napolnjenost. Poleg tega prihaja z enojnim gumbom, da ga vklopite / izklopite in spremenite iz enega načina osvetlitve na drugega (vključno z zasilnimi lučmi).
Vse, kar potrebujete v prenosni velikosti
Ta kompaktna luči je mogoče enostavno držati v eni roki in je zelo lahka, teža 1,38 lbs. (0,6 kg), kot nalašč za prevoz okoli in za vse vaše dejavnosti na prostem, kot so kampiranje, pohodništvo, ribolov in še več. S svojo 360-stopinjsko razsvetljavo in 300 lumnov svetlobe boste dobili prostor s svetlo dovolj, da vidite. Nazadnje, 2 kavlji omogočajo prilagajanje svetilke LED v vseh situacijah, jo lahko obesijo ali postavite na površino v vaši meri.

Specifikacije izdelka
Baterija: 3600 mAh
Velika svetloba: 300 Lumen
USB izhod: 5V / 1A
Popolnoma napolnjen čas: 10-11 ur
Čas delovanja (Low light): 15-16Hr
Dimenzija: 7.4×3.38×3.38 in (19×8.6×8.6cm)
Teža: 1,38 kg. (620 g)

Vsebina paketa
1 x Enkeeo Thicket Camping Lanterna
1 x mikro USB kabel
1 x uporabniški priročnik

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Enkeeo gora kamp led luči”