Decool gradbeni blok super junaki za otroke 6pcs / set

0.00

Opis

Obstaja 6 Super Heroes, Hulk, Iron Hero Mark 42, Hawkeye, Tor, Ameriški Kapitan in Spider Man. Ohranimo svetovni mir, se borimo za pravičnost!

Izboljšajte odnos staršev-otrok, ko igrate skupaj s svojimi otroki, je popolna komunikacija med seboj. To je odlična igra za vašo družino.
Lepa zbirka in dekoracija otroške sobe.
Odlično darilo za svoje otroke kot izobraževalne učne igrače.

Warm Prompt: primeren je za otroke, starejše od 6 let, in bodite pozorni na majhne sestavine.

Specifikacija

Osnovni podatki

Tip: Gradbeni bloki
Starost: 6 let +
Material: plastika

Značilnost

Dizajn Style: Slika Statue
Značilnosti: Izobraževanje
Puzzle slog: 3D puzzle
Majhni deli: Ja
Pranje: Da
Veljaven spol: Unisex

Dimenzija in teža

Teža paketa: 0,35 kg
Velikost paketa (L x Š x V): 27 x 5 x 26 cm / 10,61 x 1,97 x 10,22 palcev

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 6 x Super Hero

Izjava o varnosti proizvoda:
Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka. Vsi naši izdelki so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za nekatere izdelke (npr. Igrače, noži itd.) Priporočamo pravilen nadzor, saj ne moremo odgovarjati za zlorabo ali nesreče.

Izjava o omejitvi odgovornosti:
Ne prevzemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za nepravilni nakup naših izdelkov. Vsi izdelki na spletnem mestu so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za vse naše oblačilne izdelke, predmete in dodatke pozorno upoštevajte natančne meritve, večinoma prikazane v centimetrih (CM). Kot del naše politike podjetja ne bomo mogli sprejeti vračil ali zagotoviti vračil za postavke, ki so napačne velikosti.

Opomba:
Fotografiranje izdelkov je samo za ilustracijo. Prodani izdelek ima lahko manjše fizikalne razlike, odvisno od proizvajalčevih specifikacij, proizvodne serije itd. Kupci morajo skrbno pretehtati to pred nakupom.

Mali deli Odpoved odgovornosti:
Te igrače vsebujejo majhne dele, ne pa za otroke, mlajše od 3 let, v primeru požiranja ali zadušitve. Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Decool gradbeni blok super junaki za otroke 6pcs / set”