Cozzine bg202 merilnik glukoze v krvi

0.00

Opis

Glavne značilnosti:
KRVNA GLUKOZA TESTER Z VISOKO TOČNOSTJO:
Izjemno natančni rezultati. Deluje takoj iz škatle. Preprost diabetični monitor za testiranje glukoze v krvi, brez kodiranja. Testiranje krvi je najbolj natančen način preverjanja in ohranjanja krvnega nivoja ketona in glukoze v krvi. Naš komplet za testiranje sledi strogim standardom CE in mednarodnim standardom, ki zagotavljajo natančne standarde varnega in pravilnega merjenja.

HITRO IN STRIK:
Rezultate dobi zelo hitro, le 5 sekund, da dobite rezultate glukoze in ketona v krvi, kar zmanjša zakasnitev in čakalni čas. Odlično orodje za testiranje doma, je zelo primerno za zasedene ljudi. Visoka inovativnost: brez kodiranja ni potrebno, da bi zagotovili natančnejše in natančnejše rezultate. Velik prikaz podatkov na zaslonu, rezultate pokažite na jasen način, enostaven za razumevanje.

ENOSTAVEN ZA UPORABO:
Enostaven in enostaven za uporabo z dvema delovnima gumboma. M in gumb za pomnilnik. S tipko za nastavitev funkcije. Komplet vsebuje: merilnik glukoze v krvi (vključena baterija), testni trakovi, sterilni lanceti, lansirna naprava, kontrolna raztopina, torbica za ročno uporabo.

MEMORIJSKA FUNKCIJA:
Funkcija shranjevanja pomnilnika, opozarja na alarm. 360 numeričnih zapisov spomina, da bi razumeli trend sprememb v ketonu in glukozi v krvi, kot tudi sledenje subtilnim spremembam v telesu. Nastavite med 7 dni, 14 dni, 28 dni.

ZA VSAKO IN ŠKOLJO:
Primerno za vse ljudi, lahko testira nivoje zdravja pri dojenčkih, otrocih, starejših, odraslih. Ustvarjen s 5-minutnim samodejnim izklopom varčnega varčevanja z energijo za varno uporabo in varčevanje z energijo.

OPOMBA: datum poteka testnih trakov 2019/11/07.

Specifikacija

Podrobnosti produkta

Teža izdelka: 0.0400 kg
Teža paketa: 0,1970 kg
Velikost izdelka (L x Š x V): 5,40 x 8,60 x 1,50 cm / 2,13 x 3,39 x 0,59 palcev
Velikost paketa (L x Š x V): 11,50 x 15,00 x 4,50 cm / 4,53 x 5,91 x 1,77 cm
Vsebina paketa: 1 x merilnik glukoze v krvi, 10 x testni trak, 1 x testni trak, 1 x kontrolna raztopina, 10 x Lancet, 1 x Lancing naprava, 1 x angleški uporabniški priročnik, 1 x torbica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Cozzine bg202 merilnik glukoze v krvi”