čarobna igračka

0.00

Opis

Vaši otroci bodo zagotovo presenečeni nad Magic Toy Tank! Magic Toy Tank je edinstveno zasnovan tako, da se premika po črnih črtah na papirju. Preprosto povlecite črto na prazen kos papirja in uživajte, ko se premika po vrsticah!
Z uporabo svoje indukcijske moči in optičnega senzorja Magic Magic Tank sledi črnima linijama, ki niso preveč tanke ali preveč debele. Naučite se zabavati za svoje otroke z Magic Toy Tank! Njegova velikost, ki je prijazna do vožnje, omogoča enostavno vožnjo med vožnjo ali med vožnjo. Magic Toy Tank je prepričan, da vaši otroci zabavajo ure in ure!
Naj ustvarjalni tok vašega otroka, medtem ko se zabavajte z Magic Toy Tank! Pridobite za svojega otroka danes, preden se prodaja!

Specifikacija:

Material: Plastika iz polipropilena
Starostni razred: 5 do 7 let

Specifikacija

Osnovni podatki

Narava: drugo
Materiali: plastika
Appliable Crowd: Unisex

Mere in teža

Teža paketa: 0,1090 kg
Velikost paketa: 20,00 x 6,00 x 14,50 cm / 7,87 x 2,36 x 5,71 palcev

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 1 x Magic Pen, 1 x Navodila za uporabo, 1 x bela knjiga s črnimi črtami, 4 x gumbna baterija

Izjava o varnosti proizvoda:
Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka. Vsi naši izdelki so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za nekatere izdelke (npr. Igrače, noži itd.) Priporočamo pravilen nadzor, saj ne moremo odgovarjati za zlorabo ali nesreče.

Mali deli Odpoved odgovornosti:
Te igrače vsebujejo majhne dele, ne pa za otroke, mlajše od 3 let, v primeru požiranja ali zadušitve. Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “čarobna igračka”

Oglejte si video izdelka