Alfawise cf1701bc električni aparat za kavo

0.00

Opis

Glavne značilnosti:
– VELIKA KAVA, VELIKA KAKOVOST, VELIKI OKUS
Mini električni espresso maker se lahko uporablja v vsakem primeru. Odličen za vaš dom, pisarno, spalnico. Idealen za pohodništvo, kampiranje in potovanje. Uživajte v espressu na poti: tiho pri izdelavi espressa, na vaši poti lahko delate osvežujočo kavo. Majhna in lahka, za popolno udobje. Pripravite bogat in kremast espresso posnetek, kjerkoli že imate, celoten proces traja manj kot dve minuti. Vzemi s seboj, uživajte v sveže pripravljeni kavni fotografiji z močno aromo kadarkoli kadarkoli.

– VAŠE ESPRESSO V 5 STEPS
Ta espresso kavo lahko v relativno kratkem času ustvari pravi espresso. Operacija brez pritiska na eno tipko: proizvajalec espresso lahko v nekaj sekundah pripravi odlično kavo z vročo vodo in mleto kavo. Uporabite lahko tako kavne kot kavne kapsule. V košarico za kavo položite košček mletega kave ali kapsule – dodajte HOT vode v rezervoar za vodo – priključite moč – pritisnite gumb – zdaj uživajte v slastnem espressu. Poleg tega je ta mini prenosni stroj tudi funkcija izdelave hitre hladne kave piva.

– PORTABLE MODERN DESIGN
Udoben za prenašanje s seboj, električni aparat za espresso je prenosen in kompakten, lahko ga vzamete kjerkoli, da hitro in enostavno pripravite kavo. Izdelana iz visoko kakovostnih materialov (odobrena za FDA), odporna in popolnoma varna. Kul dodatek za vaše potovanje, ki je bistvenega pomena za vaše vsakdanje življenje.

– NEŽELENO, DOLŽNO ZADOVOLJENO, Z VEČ VPRAŠANJEM
Zdaj poganja baterija 2600mAh (brez potrebe po povezovanju USB): pripravite 100-200 skodelic kave z enim polnjenjem. Življenjska doba akumulatorja 500 krat (2 do 3 leta). Ali pa jo prek kabla USB priključite na avtomobilski polnilnik / prenosno napajalno mrežo / USB adapter. Brew, kjerkoli že si.

– LAHKO CLEAN
Vsi deli so enostavni za odstranjevanje, da zagotovijo temeljito čiščenje, za razliko od drugih prenosnih aparatov za kavo. Samo izpirajte kozarca pod vodo, da ga očistite. Odporen proti madežem in enostaven za čiščenje: espresso vrč je narejen iz materiala iz prehrambenega razreda, visoko odporen na madeže in vzdržljiv za uporabo. Odprto oblikovanje naredi redno čiščenje enostavno in hitro.

Specifikacija

Splošne informacije

Znamka: Alfawise

Dimenzija in teža

Teža izdelka: 0,6900 kg
Teža paketa: 0,7700 kg
Velikost izdelka (L x Š x V): 7,85 x 7,69 x 21,75 cm / 3,09 x 3,03 x 8,56 cm
Velikost paketa (L x Š x V): 9,70 x 9,65 x 28,40 cm / 3,82 x 3,8 x 11,18 cm

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 1 x aparat za kavo, 1 x adapter, 1 x USB napajalni kabel, 1 x igla za igranje, 1 x merilna lega, 1 x filter, 1 x vodna vtičnica, 1 x angleški priročnik za uporabnike

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Alfawise cf1701bc električni aparat za kavo”