9 ring inteligenca zaklepanje ključavnice povezovalne povezave 10 kosov

0.00

Opis

Material: Uganke za odrasle so 100 odstotkov popolnoma nove visoke kovine in odlična obdelava zagotavlja absolutno vzdržljivost in strukturo, ne rja in ne zbledi.
Kitajske tradicionalne ljudske igrače igrajo z 8 različnimi uganki z različno stopnjo težavnosti, številnimi ukrepi in obdelavo vizualnih vložkov. Cilj tega izdelka je vzdrževati delovanje možganov in anti-Alzheimerjevo bolezen. Prav tako usposablja otroško domišljijo, usklajevanje oči in prepoznavanje oblike, koordinacija oči pa prispeva tudi k splošni fizični koordinaciji.
Sprostitev tlaka: zmanjšanje stresa, sprostitev, sprostitev jih lahko traja dlje časa, kar lahko popolnoma preizkusi potrpljenje in pozornost. Težave lahko tudi poveča glede na njihove potrebe.
Priporočena starost: otroci izboljšajo sposobnost razmišljanja, mladi olajšajo pritisk, starejši lahko uresničujejo možgane, da bi preprečili demenco.
Izziv samega sebe: kovinski mozaik teaser kondenzira s tradicionalno kitajsko kulturo in so zelo zanimivi, dobro za ustvarjalno razmišljanje in izboljšati tako IQ in EQ. Po vsaki uganki rešiti sami, potem boste dobili dosežek.

Specifikacija

Po meri

Splošne informacije

Tip: 3D puzzle
Spol: Unisex
Tema: drugo
Stil: drugo
Materiali: Metal
Izvira iz: drugega

Mere in teža

Teža izdelka: 0,4920 kg
Teža paketa: 0,4990 kg
Velikost izdelka: 3,80 x 2,50 x 1,00 cm / 1,5 x 0,98 x 0,39 palcev
Velikost paketa: 29,50 x 24,50 x 3,00 cm / 11,61 x 9,65 x 1,18 palcev

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 10 x Odkleni Toy

Izjava o varnosti proizvoda:
Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka. Vsi naši izdelki so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za nekatere izdelke (npr. Igrače, noži itd.) Priporočamo pravilen nadzor, saj ne moremo odgovarjati za zlorabo ali nesreče.

Mali deli Odpoved odgovornosti:
Te igrače vsebujejo majhne dele, ne pa za otroke, mlajše od 3 let, v primeru požiranja ali zadušitve. Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “9 ring inteligenca zaklepanje ključavnice povezovalne povezave 10 kosov”