6pcs / set značilna modelna igračka

3.98

Opis

Opis:
Zbiranje naših akcijskih številk je lahko neverjetno zabavno in nagrajevalno hobi. Lahko se spet počutiš kot fant. Lahko vam pomaga proslaviti svojo ljubezen do najljubše risanke.

Glavne značilnosti:
– Odlična zbirka ali posebno darilo za ljubitelje risanke
– Visokokakovosten PVC material naredi živahne in občutljive
– Darila za priložnosti: načrtovanje odnosov z javnostmi, otvoritvena slovesnost, poslovna darila, zaslužki zaposlencev, praznovanje obletnice, sejmi, poroke, housewarming, rojstni dan, oglaševalske promocije, počitnice, spominske nagrade
– Najboljši pripomoček za okrasitev kavč / postelje / mize
– Skozite v nori video svetu z našimi neverjetno podrobnimi akcijskimi številkami
– Velikost posamezne slike: približno 3,5 x 2 x 4,5 cm

Specifikacija

Splošne informacije

Materiali: PVC
Tema: Film in televizija
Spol: Unisex
Popolnost: končno blago
Izvira iz: Japonska

Mere in teža

Teža izdelka: 0,085 kg
Teža paketa: 0,170 kg
Velikost paketa: 15.00 x 10.00 x 5.00 cm / 5.91 x 3.94 x 1.97 palcev

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 6 x Slika modela

Izjava o varnosti proizvoda:
Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka. Vsi naši izdelki so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za nekatere izdelke (npr. Igrače, noži itd.) Priporočamo pravilen nadzor, saj ne moremo odgovarjati za zlorabo ali nesreče.

Izjava o omejitvi odgovornosti:
Ne prevzemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za nepravilni nakup naših izdelkov. Vsi izdelki na spletnem mestu so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za vse naše oblačilne izdelke, predmete in dodatke pozorno upoštevajte natančne meritve, večinoma prikazane v centimetrih (CM). Kot del naše politike podjetja ne bomo mogli sprejeti vračil ali zagotoviti vračil za postavke, ki so napačne velikosti.

Opomba:
Fotografiranje izdelkov je samo za ilustracijo. Prodani izdelek ima lahko manjše fizikalne razlike, odvisno od proizvajalčevih specifikacij, proizvodne serije itd. Kupci morajo skrbno pretehtati to pred nakupom.

Mali deli Odpoved odgovornosti:
Te igrače vsebujejo majhne dele, ne pa za otroke, mlajše od 3 let, v primeru požiranja ali zadušitve. Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “6pcs / set značilna modelna igračka”