4 x 4 x 1mm n52 močan ndfeb cilinder magnet za otroka diy

2.46

Opis

Opis:
Uporabite jih lahko tudi kot napetostno razbremenilno napravo: enostavno jih manipulirajte, jih mangle, preurejate in vaše težave se bodo odplavale. Udari enega v žep in nikoli več ne bo dolgčas.

Glavne značilnosti:
Ure in uri urjenja
Ti magneti so idealni za otroški projekt DIY izum
Glavni elementi v tem magnetu vključujejo neodim (Nd), železo (Fe) in bor (B)
Uporaba industrije: magnetizirani vosek, odstranjevanje cevi, magnetna pritrditev, avtomatska naprava, magnetne ključavnice, vrata in okna magnetna, magnetna prtljaga, usnjene magnetne igrače, magnetna orodja, darila in embalaža

Specifikacija

Splošne informacije

Materiali: Magnet
Tema: Znanost, Trick
Značilnosti: DIY Toy, izobraževalni
Serija: Zabava

Mere in teža

Teža paketa: 0,068 kg
Velikost paketa: 7,00 x 3,00 x 2,00 cm / 2,76 x 1,18 x 0,79 palcev

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 100 x magnet

Izjava o varnosti proizvoda:
Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka. Vsi naši izdelki so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za nekatere izdelke (npr. Igrače, noži itd.) Priporočamo pravilen nadzor, saj ne moremo odgovarjati za zlorabo ali nesreče.

Izjava o omejitvi odgovornosti:
Ne prevzemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za nepravilni nakup naših izdelkov. Vsi izdelki na spletnem mestu so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za vse naše oblačilne izdelke, predmete in dodatke pozorno upoštevajte natančne meritve, večinoma prikazane v centimetrih (CM). Kot del naše politike podjetja ne bomo mogli sprejeti vračil ali zagotoviti vračil za postavke, ki so napačne velikosti.

Opomba:
Fotografiranje izdelkov je samo za ilustracijo. Prodani izdelek ima lahko manjše fizikalne razlike, odvisno od proizvajalčevih specifikacij, proizvodne serije itd. Kupci morajo skrbno pretehtati to pred nakupom.

Mali deli Odpoved odgovornosti:
Te igrače vsebujejo majhne dele, ne pa za otroke, mlajše od 3 let, v primeru požiranja ali zadušitve. Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “4 x 4 x 1mm n52 močan ndfeb cilinder magnet za otroka diy”