2m fs-an01 android endoskop

0.00

Opis

2m FS-AN01 Android Borescope s šestimi nastavljivimi LED luči 6 cm žariščne razdalje

Opis:
Ta endoskop Android je nova vrsta elektronskega izdelka. Prednosti tega izdelka so majhne in lahke. Slike in fotografije lahko posnamete z njim in si oglejte fotografije, ki so bile shranjene v mobilnem telefonu Android.

Glavne značilnosti:
● Fotografije in video datoteke bodo shranjene v mobilnem telefonu Android.
● Za nastavitev svetlosti šestih LED luči je na voljo vrtljivo kolo, tako da lahko deluje na nekaterih območjih brez dovolj svetlobe.
● Idealen za sistem za intraoralno kamero, podvodno kamero, vodoodporne mikro-kamere, detektor motornih vozil, detektor cevi za kanalizacijo, iskanje in reševanje, kriminalistični in detektor po meri, arheološko zaznavanje, odkrivanje PCB, oskrbo na domu itd.

Specifikacija

Podrobnosti produkta

Model: FS-AN01
Tip: Endoskopska kamera
LED Količina: 6
Pixel: 0,3 MP
Ločljivost: 640 x 480 pikslov
Dolžina kabla: 2m
Žarišče: 3-6cm
Premer: 7 mm
Pikseli: 1,3MP
Združljivo z: Mobilni telefon
Neobvezna barva: črna
Teža izdelka: 0.0500 kg
Teža paketa: 0,1400 kg
Velikost izdelka (L x Š x V): 200,00 x 0,55 x 1,00 cm / 78,74 x 0,22 x 0,39 cm
Velikost paketa (L x Š x V): 8,00 x 6,00 x 3,00 cm / 3,15 x 2,36 x 1,18 cm
Vsebina paketa: 1 x Android Endoskop, 1 x Hooker, 1 x Magnet, 1 x Ogledalo, 1 x kabel, 1 x CD, 1 x angleški priročnik za uporabnike

IPXX Rating Chart

IP koda
Kodeks IP (ali mednarodna ocena zaščite, ki se včasih razlaga tudi kot zaščitni rating zaščite *) je sestavljen iz črke IP, ki ji sledita dve števki in izbirna črka. Kot je opredeljeno v mednarodnem standardu IEC 60529, razvršča stopnje zaščite proti vdoru trdnih predmetov (vključno s telesnimi deli, kot so roke in prsti), prah, naključen stik in voda v električnih ohišjih. Namen standarda je zagotoviti uporabnikom podrobnejše informacije kot nejasna tržna določila, kot je vodoodporna.

Številke (značilne številke) označujejo skladnost s pogoji, povzeti v spodnjih tabelah. Na primer, električna vtičnica IP22 je zaščitena pred vstavljanjem prstov in se med določenim preskusom, v katerem je izpostavljena navpično ali skoraj navpično kapljični vodi, ne bo poškodovana ali postala varna. IP22 ali 2X so značilne minimalne zahteve za načrtovanje električnih dodatkov za uporabo v zaprtih prostorih.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “2m fs-an01 android endoskop”

Oglejte si video izdelka