229pcs loz figure slog risanke abs stavbe opeke

2.45

Opis

Opis:
Kako razvijati otrokovo ustvarjalnost? Ta gradbeni blok je vaša najboljša izbira! Lahko vzgaja otrokovo sposobnost vadbe in razmišljanja. Otrokom omogočite, da razumejo umetnost ustvarjanja predmetov. Imeti v lasti! Tvoj otrok je tudi majhen arhitekt!

Glavne značilnosti:
– Vključuje navodila po korakih za enostavno montažo
– Lahki in enostavni za dvigovanje otroka
– Izdelan je iz trajnega materiala, nestrupen

Specifikacija

Splošne informacije

Znamka: LOZ
Materiali: ABS
Popolnost: polizdelek
Tema: Film in televizija
Spol: Unisex
Izvira iz: Japonska

Mere in teža

Teža izdelka: 0,0350 kg
Teža paketa: 0,0420 kg
Velikost izdelka: 3,20 x 5,00 x 6,00 cm / 1,26 x 1,97 x 2,36 palcev
Velikost paketa: 7.50 x 7.50 x 7.50 cm / 2.95 x 2.95 x 2.95 palcev

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 229 x Modul, 1 x Navodilo za uporabo

Izjava o varnosti proizvoda:
Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka. Vsi naši izdelki so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za nekatere izdelke (npr. Igrače, noži itd.) Priporočamo pravilen nadzor, saj ne moremo odgovarjati za zlorabo ali nesreče.

Izjava o omejitvi odgovornosti:
Ne prevzemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za nepravilni nakup naših izdelkov. Vsi izdelki na spletnem mestu so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za vse naše oblačilne izdelke, predmete in dodatke pozorno upoštevajte natančne meritve, večinoma prikazane v centimetrih (CM). Kot del naše politike podjetja ne bomo mogli sprejeti vračil ali zagotoviti vračil za postavke, ki so napačne velikosti.

Opomba:
Fotografiranje izdelkov je samo za ilustracijo. Prodani izdelek ima lahko manjše fizikalne razlike, odvisno od proizvajalčevih specifikacij, proizvodne serije itd. Kupci morajo skrbno pretehtati to pred nakupom.

Mali deli Odpoved odgovornosti:
Te igrače vsebujejo majhne dele, ne pa za otroke, mlajše od 3 let, v primeru požiranja ali zadušitve. Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “229pcs loz figure slog risanke abs stavbe opeke”