100pcs / lot 3 x 2mm n38 močan ndfeb okrogle magnet izobraževalne diy igrače

1.44

Opis

Opis:
Preuredite te nadnaravne magnete, da oblikujete nešteto oblik, ustvarite verige, izumite igre, pustite sporočila na hladilniku in še veliko več. Ta izdelek lahko ukine vaše žalost za uro ali dve.

Glavne značilnosti:
Ti magneti so idealni za otroški projekt DIY izum
Uporaba industrije: Magnetizirani vosek, odstranjevanje cevi, magnetna pritrditev, avtomatska naprava, magnetne ključavnice, vrata in okna magnetna, magnetna prtljaga, usnjene magnetne igrače, magnetna orodja, darila in embalaža

Nasveti:
1. Močni magneti morajo biti oddaljeni od železne opreme in nekaterih zlahka magnetiziranih izdelkov iz železa, kot so monitorji, bančne kartice, računalniki, televizorji in mobilni telefoni
2. Močne magnete je treba hraniti v suhem okolju

Specifikacija

Splošne informacije

Materiali: Magnet
Tema: Trik
Lastnosti: DIY Toy
Serija: Lifestyle

Mere in teža

Teža izdelka: 0,010 kg
Teža paketa: 0,028 kg
Velikost paketa: 7,00 x 3,00 x 2,00 cm / 2,76 x 1,18 x 0,79 palcev

Vsebina paketa

Vsebina paketa: 100 x magnet

Izjava o varnosti proizvoda:
Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka. Vsi naši izdelki so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za nekatere izdelke (npr. Igrače, noži itd.) Priporočamo pravilen nadzor, saj ne moremo odgovarjati za zlorabo ali nesreče.

Izjava o omejitvi odgovornosti:
Ne prevzemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za nepravilni nakup naših izdelkov. Vsi izdelki na spletnem mestu so preizkušeni tako, da izpolnjujejo stroge in stroge standarde QC. Za vse naše oblačilne izdelke, predmete in dodatke pozorno upoštevajte natančne meritve, večinoma prikazane v centimetrih (CM). Kot del naše politike podjetja ne bomo mogli sprejeti vračil ali zagotoviti vračil za postavke, ki so napačne velikosti.

Opomba:
Fotografiranje izdelkov je samo za ilustracijo. Prodani izdelek ima lahko manjše fizikalne razlike, odvisno od proizvajalčevih specifikacij, proizvodne serije itd. Kupci morajo skrbno pretehtati to pred nakupom.

Mali deli Odpoved odgovornosti:
Te igrače vsebujejo majhne dele, ne pa za otroke, mlajše od 3 let, v primeru požiranja ali zadušitve. Ne sprejemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti za zlorabo tega ali katerega koli drugega izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “100pcs / lot 3 x 2mm n38 močan ndfeb okrogle magnet izobraževalne diy igrače”

Oglejte si video izdelka